Clothes for the winter!!

Hello guys!
 
Jag har inte bloggat, på ett tag man jag kände att nu måste jag lägga ut något iallafall! Jag vet att det är många som inte läser den här bloggen men jag vill liksom bara ha något att skriva! :)
 
Nu när vintern kommer så vill jag ha masssa fina grejer! Nej, men jag vill ha en ny vinter jacka eftersom min gamla är så inte fin, och jag vill gärna ha ett par nya vinter skor! Så jag tänkte slänga ihop ett litet collage för att visa er lite grejer jag skulle vilja ha och några av dom kommer jag troligtvis få! :)
 Winter style
1. En vinter jacka, parkas liknade är nåt jag verkligen vill ha och här är en från H&M.
2. Vinterskor och det här är en av mina favoriter som jag sjukt gärna vill ha, Palladium heter dom och det är som converse fast mer som en känga. Det skull egå bra med fodrade converse också! :)
3. Beanie är ett måste, skulle så vilja ha en. Det behöver inte vara en sån som är på bilden, men i alla fall en beanie av något slag. 
4. Jeans behöver ju alla liksom. 
6. Såååå snygga tights och detta är inget jag behöver direkt eftersom jag redan har dom, men dom är helt perfect. Köp dom på H&M!
6. En ny väska, hittade dessa ascoola. Jag tror att två av dom är från Victoria's Secret kollektion Pink och den andra är en väska från Herschel och jag har faktiskt en sån fast en annan färg.


!