NEW YEARS EVE!

 
 

Ja, då var det nyår då, och just nu befinner man sig i Stockholm. Jag skev ju i ett inlägg att jag kanske inte kunde skriva något på en vecka, men jag har ju mobilen och kunde inte hålla mig, så ja då blir det ett inlägg i alla fall! :)
Jo, men idag är det ju nyår och det innebär mat, godis, uppe länge och raketer! Yeah! Fast dem kommer ju skrämma livet ur mig iallafall! Haha..
Sen efter "nyår" så ska jag till två av mina närmaste kompisar och hänga lite, umågs med dem för det var väl ungefär ett halvår sen, och sen ska vi på onsdag upp ganska tidigt för att dem ska upp kl.07.00 typ för att dem ska spela nån fotbollscup som inte jag kan vara med på, men haha, va fan tänker jag? Bara här kommer jag som var en i laget och jag undra om man kan få vara med och spela? *fotbollskor i handen och matchkläder på*, men jag ska kolla och då kommer jag få träffa mina gamla kompisar och prata med dem.

Nej, men eftersom jag har min crazy kompis på Imessege så tar vi och lägger av nu! Kommer säkert komma upp lite bilder från idag senare men nu säger vi adjö! Bye bye!

 


DAFENS BILD 30-12-12

 

Me! :) 


STOCKHOLM

Hej! Jo, alltså jag kommer bli borta över nyår från måndag till lördag och umgås med mina gamla vänner, så det är inte säkert ifall jag kan blogga på dem dagarna. Men har jag tur så får jag gå in på min kompis dator och kanske skriva nåt udda inlägg eller nåt.. Men då vet ni!


DAGENS BILD 29-12-12

My love for guitars.. ...is big.


DAGENS BILD 27-12-12

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20121121171250/onedirection/images/f/f2/Harrystyles.png
 

Ni tycker säkert jag är jätteknäpp eller nåt bara för att jag väljer Harry hela tiden, men han är ju faktiskt den jag tycker mest om i bandet och när jag såg den här bilden så kunde jag liksom inte hålla mig, för den var så himla fin! :)

DAGENS OUTFIT

Halloj! This is my outfit for the day; eller alltså jag hade ju fotboll innan och så då men jaja.. :)
 
WOW
 

MY CHRISTMAS

Asså, jag hade ändå en jäkla bra jul faktiskt! Firande med släkten här i Värmland och my favoruite friend som jag pratade med genom iMessege, haha. Jo, men jag kan väl berätta typ vad som hände då. Jag gick upp kl. 9.00 och satte på mig-  Nej, skit i det. Jag säger väl bara att vi såg på Kalle Anka, även fast det var tråkigt att dem tagit bort "Mamma" delen, vi åt julmat; korv, köttbullar, potatoes, ketchup och senap, tomten kom och det bästa. Julklappar. Jo, angående julklapparna så tänkte jag att jag typ bara hittar lite bilder på nätet eller nåt, alltså dem sakerna jag fick och lägger upp dem i ett annat inlägg! Men ni kan få en bild nu vetja!
 
 
Jo, jag fick den trotsallt. Har väntat sjukt länge på den och nu fick jag den på morgonen tillsammans med en tidning. Vänta, det skrev jag ju i mitt andra inlägg.. Tror jag måste gå och sova snart! Men jag ska bara säga att jag kommer troligtvis starta en till blogg, fast då en novellblogg. Men jag kommer fortfarande att skriva här så klart, men som ni vet så är jag inte sådär jättebra på att uppdatera, men jag glömmer inte bort er! Okej, jag tror jag ska avsluta nu! Adios Amigos! :)

GOD JUL!

Jaha, då var det julafton då och i morse så fick jag One Direction´s "Take Me Home" album (!) och en tidning av min lillasyster. Snart ska jag till farmor och farfar fär vi ska fira med godis, släkten och skjälvklart julklappar! Längtar efter tomten.. Whii! Nej, men nu måste jag byta om, jag vet lite seg kanske, men sån är jag så nu avslutar jag och bjussar på en bild med dagens outfit! God Jul! :)
 
 
Christmas eve
 
 

HAPPY BIRTHDAY LOUIS!

Idag fyller ingen mindre än Louis Tomlinson 21 år, men som alla på twitter säger så är han nog bara 18 år i våra sinnen. Grattis på födelsedagen, kompis! :)
 
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c0.0.403.403/p403x403/182316_440755279327759_322472192_n.png
 
 

DAGENS BILD 21-12-12

 Jo, några dagens bild blir det också. Och bilderna kan variera mellan mig, One Direction eller någon snygg, cool rolig bild jag hittat! Today it´s a pic of my boyfriend... Harry Styles!
 
http://www.okmagazine.com.au/assets/images/article/insider/16869/harry_styles_interview_main.jpg

TORSDAGENS OUTFIT

Hejsan, svejsan! Jo, jag tänkte börja med en grej som vi kan kalla dagens outfit... eller ja, nästan. Varje dag (om jag kan) så tänkte jag lägga ut den outfiten jag hade just den dagen och det kommer väl se ut så här:
 
Wednesday style
 
Så det här var min outfit igår! Just so you know! Men grejen är att jag kan inte hitta alla "riktiga" prylar så jag tar saker som liknar dem, men jag skriver liksom vart jag köpt det!
 
TRÖJAN: H&M (inte precis samma som på bilden, men den ser ut typ sådär.)
BYXOR: WE&WE (finns nog bara i Sunne, men det går nog att hitta någon annan stans! Sök på Funky Highwaist Leggings. Det finns dragkedja på baksidan)
ARMBAND: GLITTER (inte samma, men ganska likt)
RYGGSÄCK: INTERSPORT (samma modell, men andra färger)
SKOR: SKOPUNKTEN (inte samma, men ganska likt)
RAGGSOCKOR: Haha, hade inga på mig, men dem här var så snygga så jag var tvungen att ha med dem. :)
HÖRLURAR: iPHONE (sånna man får med)
 
 
 
 

HEj! HELLO! !HOLA! BONJOUR! GUTEN TAG! CIAO!

Ja, hej på er alla som kan tänka sig läsa denna blogg! Jag heter Alicia och jag är 13 år (snart fjorton) och jag bor i Sunne, en liten stad i Värmland. Tycker jag i alla fall. Men jag är uppvuxen i Stockholm (en del av mitt hjärta) och flyttade där ifrån för ungefär ett halvår sen. Trist, jag vet. Men det roliga är att jag har fått sjukt många bra vänner och trivs faktiskt ganska bra här borta. Sen finns det ju faktiskt ganska snygga killar här uppe också! Eller säger mab uppe? eller är det nere? Min geografi är toppen! Nej, men i alla fall, jag har faktiskt stött på ett par rätt så snygga boys här och alltid nås som man fäster sig på. 

Tillbaka till mig själv igen då:
Jo, jag bor med min mamma, pappa, lillebror och mina små systar. Det är så himla kul att vara äldst! Det är det bästa jag vet! (ironi) 
Jag spelar fotboll i ett lag som heter Mallbacken. Ingen aning om ni vet vilket lag det är men A-laget är med i Allsvenskan i alla fall. Alltså damerna. Jag är mållis men har inte varit det så länge eftersom att i Stockholm var jag utespelare. Mittfältare om jag ska vara exakt. Men träning ger kunskap! Fast jag tror den frasen är lite annorlundare. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur den går. Det får vara min egen! :)
Jag spelar ockå basket sen jag var ganska liten. Tror jag var runt 6-7 år eller nåt sånt och då spelade jag i ett lag som heter Tyresö Basket med 00:or och dem är rikitgt bra faktiskt! Men eftersom jag flyttade hit nu så har jag fått börja spela med A-laget eftersom jag är den enda 99:an här i Sunne som nog är den ändå som spelar. Jag har träningarna med nåde killar och tjejer och dem är väl kring 17-20 år och snygga killar finns det! Såg en idag faktiskt. :) 

Jo, mitt största intresse är musiken och den kan jag liksom inte bara leva utan. Jag har min gitarr och låtar i huvudet, och sen i ena sekunden sitter man där vid skrivbordet eller på sängen och har kommit på en låt. That`s how it works! I Stockholm gick jag i en musikskola från 4:an till 6:an och hade planerat på att gå där längre. Nu i Sunne går jag i en helt vanlig skola med musik på elevensval och kulturskolan varje vecka. Där tränar jag på gitarr och solo sång. Jag har varit med i två sångtävlingar som kallas Julias Stjärnskott och har tyvärr inte vunnit någongång. Men att bli en av dem 8 tävlande av typ 2000 pers är sjukt kul! som sagt, musiken är mitt liv.

Sen har vi ju dem där 5 homosexuella pojkarna som stjäl alla tjejers hjärtan och skriver awesome songs och är sjukt heta. One Direction. Man kan säga att dem är mina bästakompisar och jag älsakr dem sjukt. Musiken är grym och dem är sjukt snygga och dem klär sig snyggt. Dem har även väldigt, väldigt bra sångröster! I Maj så ska jag och min finaste kompis se dem på Friends Areana och jag kommer skrika. Högt.


Men, det var väl ungefär allt om mig. Eller inte direkt allt för det skulle ta hundra år att skriva, men en del fick jag med i alla fall! Jag hoppas ni kikar in flera gånger på bloggen och fråga mig gärna massa saker om det är något ni vill fråga! Men då säger jag adjö! Goodbye! !Adios! Au revoir! Auf Wiedersehen! Arrivederla!


"Hej då!" på dem olika språken var Engelska, Spanska, Franska,Tyska och Italienska! :)

http://media.tumblr.com/tumblr_m8wmw5SkkK1qf48z0.gif

 

 

 



!