PLL

Hej allihopa! 
 
What's up, guys? 
 
Själv så ska jag kolla på PLL eftersom att jag är den ändå personen i typ hela världen som inte följt med i den serien! Congrats to me... Nej, men liksom, jag har aldrig direkt fastnat för det. Jag har typ sett en tredjedel av två avsnitt så liksom jag fattar ingenting. Men nu, ladies and gentlemen, nu så har jag laddat ner nästan hela Säsong 1 på datorn! Wihi! Så för att jag ska hinna se den så måste jag avlsuta typ NU! Så det här blev ett jätte snabbt inlägg. 
 
En annan sak jag tänkte berätta kort var att jag fick ett erbjudande att blogga på kommunbloggen här i Sunne. HAHA. Fast jag sa ja. Så jag ska sitta där och skriva om hur bra jag är på musiken och vad jag ska göra dem här dagarna och vad jag ska äta. Kanske inte det sista men man ba; KUL! Jag kankse blir poppis? ^^ 
 
Men vi hörs typ imorgon, eller nej för då ska jag till Dalarna, över en dag, men jag kanske kan skriva på eftermiddagen! Vi ses! 
 
 

UKM RIKSFINAL 2013 - KARLSKRONA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry for no update

 
Hej alla! 
 
Ska bara börja med att säga att jag är hemskt ledsen för att jag inte har bloggat på några dagar och det är helt enkelt för att jag har varit borta. Men nu lovar jag att jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan! ;) 
 
Jo, borta är då helt enkelt Stockholm. Jag var i Stockholm från måndag till torsdag, 4 dagar, där jag fick bo hos mina kusiner i deras lägenhet mitt inne i stan. Det var en bra fördel, att dem flyttade till stan för det blir liksom enklare att ta sig någonstans. Det blev enklare för mig med tanke på att jag faktiskt inte hade något busskort, eller i alla fall inte uppladdad. 
 
Dem första dagarna gick vi runt lite i olika butiker, men för min del blev det nästan bara H&M där jag köpte en dyed skjorta! Den var sjukt snygg och det var bra pris. På onsdagen så gick vi även till Hollister och jag kände att jag ville ha ett plagg med mig hem därifrån, det skulle ju liksom bli mitt första haha, plus att det var rea. Så en tröja för 99 kr slank också med hem. Vi gick även in på Zara där dem hade sjukt snygga kläder och sjukt billigt var det där. Det var som att dem liksom gav bort kläderna. Sephora gick vi även in på också.
Sen är det så att båda mina kusiner jobbar på ett glasscafé, så vi kunde gå dit och få gratis glass. Och det gorde vi ju såklart! Det goda med deras glass är att den är helt egengjord eller vad man nu ska säga. Alltså dem gör liksom glassen sjäv, så det fanns ju liksom massor med olika roliga smaker. Jag tog en glass med kakor i, ni vet Oreo, citronsorbet, polkagris, med riktiga polkagrisar i och sockerkaka. Sockerkakan var såå himla god! Alltså den smakade verkligen sockerkaka. Can u imagine that? ;) 
Grönan fick man ju inte missa heller så det blev en heldag där med både kusinerna och lillasyrran.
 
Jag har haft en helt grym vecka i Stockholm och jag saknar det så himla mycket. Jag hoppas verkligen att det blir en tripp ditt igen snart! 
Tänkte visa upp grejerna som jag köpte här nedan för, och sen ska jag ge er ett bild inlägg från Karlskrona som jag helt har glömt bort. Men vi hörs senare! 
 
 
 
 
 

Back from Stockholm!

Hejsan!
 
Nu är jag tillbaka, eller jag var det i tisdags men har inte hunnit uppdatera något, haha! 
Åh, jag hatar alla dessa myggbett! Dom tar kol på mig.. Blä!! 
 
Alltså det finns inte så mycket att berätta om från Stockholm, mer än att jag nästan varit på Torö hela veckan. Det blev lite gående i stan men köpte inga saker. Saknar det så hemskt mycket att jag fick mamma och pappa att skicka iväg mig på måndag dit igen! Im so happy! :) 
 
Påvägen hem så gick vi in till Godissvampen, en liten godisbutik i Tyresö, och där hittade jag dom!
One Direction godiset!! Goda var dom, men jag köpte inte ett helt paket utan bara en liten sån där. 
Sen fick jag med mig en 12 strängad gitarr med mig hem också! Coolt va? 
 
 
 
      Har massor att berätta men hinner inte nu. Vi hörs senare! 

Stockholm!!!

Hej! 
 
Nu är jag i Stockholm, eller på Torö, om man ska vara exakt! Åh, vad det är kul att vara tillbaka! 
Sitter här med datorn hos mormor som då har landställe här och alla barnen, (kusinerna) sitter och kolllar på Disney Channel. 
 
Vi badade i sjön idag och det var faktikst jätte skönt! I börkjan är det ju alltid kallt men det blev varmare sen. 20 grader var det! :) 
 
Vi hörs mer imorgon! :) 
 
 
 
 
 

Oh, god.

 

I be all gone...

Hejsan! 
 
Jo, imorgon så drar jag ju då till Skövde, över dagen, och då kommer jag antagligen inte hinna blogga eftersom att det är en bit dit och jag kommer hem sent. Ehm, sen på typ fredag åker jag till Estocolmo för att hänga med all my   missing friends and family! Så det är inte helt såker att det blir någon uppdatering på det heller.. Kanske? If i have the time! :) 
 
Så, wish me good luck and I see u soon! Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grym bok bara så att ni vet! :) 
 
 
 
 

New Thing and thingz a want!

Hej!
 
Jo, i lördags hade min lillebror match i Charlottenberg, så vi åkte hela vägen dit. Det tar typ 1 och en halv timme eller nåt, så det är inte så lång, hehe.. :) Men tråkigt nog förlorade dem med typ 7-1 eller nåt och folk skadade sig. Det är ett svårt lag så jag kan förstå hur jobbigt det var. 
 
I Charlottenberg finns det ett stort köpcenter och när vi ändå var där så gick vi dit. Eftersom att jag har tjatat om att få köpa ett nytt skal till mobilen, ni vet ett sånt här fodral som man kan ha kort i också, så gick jag direkt till Teknik Magasinet för att köpa ett. För mig blev det ett lila och för mamma ett svart! 
 
 
Cubus blev nästa affär och det var där som jag hade tänkt köpa en tröja, två fåglar som ser exakt likadana ut som Harry's tatuering, men den var ju of course slut. Typiskt.. :( 
Men jag gick in på H&M istället och där såg jag två skita snygga tröjor som jag skulle vilja ha! Får väl smöra lite för mamma och pappa, haha! :) 
 
           
         (Den vita är snyggast!) 
 
Dem hade en jättestor godisbutik där det finns hur mycket godis som helst!!! Det finns typ sånt där godis man brukar köpa på typ Taxfree om man ska åka någonstans, ni vet. 
Så det blev lite smågodis och en 250g (!) chockladkaka för mig! Gott! Sen drog vi till donken för vi var as hungriga! :) 
 
 
 
 
Nu ska jag iväg till Vattenlandet med lillasystern, men vi hör sen! :) 
 

Grymmaste dagen in this summer!

Gårdagen var helt fantastisk. Eric Saade skulle spela på Vattenlandet och med turen så hade man ju då säsongskort så man slapp betala. Jag cycklade ner på kanske 15-20 min och när jag väl var framme så var det då världens längsta kö! Klockan var 11, en timme efter öppning. Så jag stod där ett tag men kom till slut in. 
Jag gick till omkläddningsrummet där jag skulle möta Julia och sen började badandet. Saade skulle inte börja förrän 3. Men när klockan ungefär var halv 1 så gick vi och dusha för att den byta om och gå till scenen. Vi satt där med massvis andra tjejer som vart där ändå sen 10 (!) och vi hade med oss fika så vi åt det medans vi väntade. 
 
När showen väl startade så gick Julia iväg för att titta till sin lillebror och kom inte tillbaka. Själv stod jag där med några tjejer från 6:an. Showen var helt fantastisk och Eric kollade på mig några gånger. Det bästa var att ibland så lämnar han några radtexter som vi i publiken ska fylla i, som typ karaoke, och ingen var berädd på det förutom jag så när jag sjöng så skrattade han och blinkade med ena ögat. Helt sjukt. 
 
Efter showen hände det roligaste. Eric's coola dansare skulle bada efteråt så jag och en kompis sprang in och bytte om igen. Vi sprang ut och så såg vi Alex, den ena dansaren, helt ensam för att hans kompisar skulle åka Fritt Fall vilket han inte ville. Så vi gick fram till han och frågade om han ville åka Mamuten med oss (en vattenkana man kan sitta fyra, i en stor badring), och till våran lycka så svarade han "Självklart!". På vägen upp för alla trappor klagade han på att det var så kallt och höll om sig själv. När vi väl satte oss i badringen sa han "Lova att inte skrika," och självklart svarade vi nej. Men när vi väl åkte så skvätte han vatten på oss och då skrek vi, haha. 
Så när vi var klara så sa han; "Ni lovade att inte skrika ju!" och då svarade vi att han skvätte ju faktiskt vatten på oss. Sen sa han något som jag inte fatta men han ba; "Jag e cool, du e coolare.." haha.. Så jäkla kul! 
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 

MADE A WALLET

Tjena! Alltså det är typ helt krångel just nu. Fick hem på mejlen igår att jag hade blivit uttagen till en "Stjärnskott 2013". En sångtävling som går varje år i samarbete med tidningen Julia. Vi ni vart den är någonstans då? Jo, i Skövde! I typ Skara Sommarland... En jävla resa dit asså.. Orkar inte förklara all stress, haha! 
 
Okej, för att pigga upp mig själv lite så gjorde jag en plånbok! Aa, jag vet, haha.. Men det är faktiskt rätt enkelt! Några tidningar och tejp! :)  Har gjort en tidigare, en i 1D tema, och nu den här som ni kommer få se... Nu! 
 
 
 
 
 
Imorgon blir det Saade på Vattenlandet. Äger att ha säsongskort! Bloggar senare, kram! 
 
 


!