NÅGON DUKTIG DESIGNER SOM LÄSER DETTA?

Om jag ens har några läsare? Haha. Hej, förresten. Jag sitter här hemma med mamma i mitt rum som står och fixar mina gardiner, woop woop. Städerska på hög nivå. Jag har varit hos tandis i dag och dem sa att jag skulle få åka till Karlstad och kanske få tandställning, och jag missade slöjden. Jag vill faktiskt jätte gärna ha tandställning för jag behöver det verkligen, men jag har hört att jätte många är emot det och så. Det är inte jag, hehe. 
 
Jag har lite damp för jag försöker fixa en snygg design till min One Direction blogg, men lyckas skjälvklart aldrig. Jag kan headers och side och så, men allt blir ju bara fel. Kolla skjälv vetja! Länk finns i menyn! :)
Så om det finns någon duktig och snäll en som kan fixa en One Direction design till mig skulle det vara super skjysst! Och jag vill helst att det ska vara gratis. Jag vet att det kanske inte är så många som gör designer gratis, men om det finns en vänlig liten varelse där ute så please, help me! :) 
 

DAGENS BILD


EARTH HOUR

Nu sitter jag här och skriver med ett ljus brevid mig. Det är ju faktiskt Earth Hour. Typ hela huset är släkt, men alla sitter antingen vid en varsin dator eller vid tv. Jag har precis gjort klart en design till min One Direction blogg efter typ 3 timmar. Suck. Svårt att få till allting rätt och så, för det är faktiskt inte så enkelt som man tror. 
 
Nej, jag ska nog stänga va datorn och gå ner och kolla på tv och äta godis med familjen nu! 
 
 
 
 

DAGENS BILD

 
 
 
 

DAGENS BILD


LOUIS NYA HÅRFÄRG!

Hello everybody! How are you today? Nej, men med mig är det väl bra i alla fall. Imorgon ska jag till Charlottenberg och shoppa lite för mitt presentkort på H&M och pengarna jag fick i födelsedagspresent. Jag vet liksom inte vad jag ska göra av dem. Det är ju mycket jag vill köpa som, Converse, massa kläder, Iphonskal och såna saker, men det blir så att pengarna inte räcker. Jag var inne i en leksaksaffär idag, pappa sa att dem hade massa One Direction grejer så jag var bara tvungen att gå dit. Jag trodde dem skulle ha mera grejer än jag trodde, men det var helt okej. Det fanns massa JB saker där också, för er som gillar honom. Det bästa som fanns var en Harry pappersdocka, en såndär som finns på 1D World (fast snyggare), men den kostade 400 kr och det tyckte jag var lite dyrt. Dem på 1D World kostade 360 kr.
 
Jo, vad tycker ni om Louis "nya" frisyr? Han har ju färgat det rött för Red Nose Day och jag tyckte det var helt okej! Rätt snyggt faktiskt om jag ska vara ärlig.
 
http://25.media.tumblr.com/0e4f496c42df7919d809128e08eba5c2/tumblr_mjq0l8Zg461s4d64lo1_500.jpg

DAGENS BILD

Klicka för att stänga bilden

HAPPY REDNOSE DAY!

 

DAGENS BILD

Tumblr_mbg4zgkijr1rsbaeto1_500_large

I LOVE THURSDAYS!

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Torsdagar är så himla sköna när det gäller skolan och det beror nog på att vi slutar 11.15. Men idag, å herre. Jag hade två lektioner. TVÅ LEKTIONER. Vanligtvis har vi tre lektioner; SO, spanska och svenska, men idag var spanskan inställd. SO var helt ok för vi håller på med en "pjäs" som handlar om Rättegång efter som kapitlet vi just nu läser är Lag och Rätt. Så det enda vi gjorde var att träna på manuset och alla skulle kunna sitt att säga. Men jag, jag satt och halv sov. Jag är så himla trött, hela tiden. Fattar inte varför. Nej, men Svenskan var också helt okej, vi håller på med nån läsförståelse eller något tror jag. En av dem vi gjorde heter "Sex på tåg". Gissa om jag och Tiffany gillade det? (Y) 
 
Sen var det bara att gå hem och fixa i ordning mitt rum som vi har gjort om. Förut var tapeten alldeles lilla och ful, men nu kom mina drömmars stad in i rummet. London. Så hela mitt rum är liksom England. As coolt. Jag kanske kan lägga upp någon bild på det någongång. 
 
 
Tumblr_mjj1j3ksd31s6sfq3o6_500_large
 
 
 
So damn true.. :) x

DAGENS BILD


ONE DIRECTION TO MADAME TUSSAUDS

Jo, jag var bara tvungen att berätta för er som inte visste, eller hört, att det är faktiskt såhär att mina favoritpojkar One Direction sak få den stora äran att bli vaxdockor på den strora vaxmuseet Madame Tussauds som nästan finns över heal världen! Eller jag vet inte ome det finns i hela världen men ja, ni fattar. Så nu har jag en önskan om att få åka till England och just se dems vaxdockor just där. Skulle vara så himla kul! :) 
 
Så här såg dem ut när dem fick veta att dem skulle få bli vaxdockor: 
 
 
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/One+Direction+Sit+Madame+Tussauds+Wax+Figure+GJ4RTsLTYy6l.jpg
 
 
 
http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/mv7qe_OJ28dH23QcOutAfQ--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/publish-images/omg/2013-03-11/2dee2d80-dfa8-44c0-9f77-6831447c51bb_zayn-malik-one-direction-waxwork-measurements-madame-tussauds-london.jpg
 
Ja, dem kommer nog bli jätte fina! :) x

THE FOLLOWING

Hejsan! Ska se på den nya serien "The Following" som började i söndags, och den är superbra. Lite sådär mystisk och super spännande. Japp, den börjar om två minuter, så nu ska jag avsluta detta skrivande. Baj, baj! :) 
 
 
Vad tycker ni om designen då? Ok? :)

Vinnare av Melodifestivalen 2013 är.. ROBIN!!

Nu vet vi alltså vem som tog hem segern för årets Mello och som ska få stå på Friends Arena i Maj och representera Sverige i Eurovision. ROBIN STJERNBERG!! 
 
Jag är så himla glad att du Robin, den lilla från Idol, blev till en helt annan människa och bara ägde scenen idag! Din röst är så himla otrolig. Önskade jag hade en sån röst. Fast kanske lite tjejigare då. Men tack gode gud att du tog hem segern. Du är så jävla grym. 
 
Men Anton då? Hur fan kunde du komma 4:a? Hålla, du borde fan kommit två eller vunnit allt. Men du ska veta att du är en vinnare i mitt hjärta, och du är så älskad! Jag älskar dig så himla mycket! Du är grym, never give up! 
 
Nu ska jag nog sova, natti natt! :) x
 

Happy Birthday Justin!

 
Grattis på 19 årsdagen Justin Bieber! :) x
 

Mello 2013

Idag när jag kom hem från Stockholm fick jag veta att pappa, mamma och mina två syskon hade tävlat på någon Melodifestival grej och vunnit/fått en "Goodiebag" som innehöll 3 liter läsk, 3 snacks-påsar, massa godis och det bästa, som jag absolut inte hade en aning om, biljetter till andra chansen i Karlstad imorgon! Wihoo! Ska bli så roligt att få se alla tävlande som; Anton Ewald, Oscar Zia & co, Eric Segerstedt & Tone, Robin och massa andra personer. Det bästa är nog att Jedward ska vara med och uppträda! Sjuktkul för att jag har varit ett fan av dem och gått på en av dems konsert här i Stockholm, så det ska bli himla kul. 
 
Så det blir nog inte direkt någon bloggning imorgon, är inte helt säker, men vi får se! Ha det så bra och njut av Mello imorgon! :) x
 
 
 
 

New stuff from 1D World!

Tjena! Im back once again! Ja, jag har ju varit i Stockholm över sportlovet och har därför inte hunnit blogga så mycket, som ni nog har märkt och jag är hemskt ledsen för det. Men nu har jag lite fina grejer på gång här för er som är galna i killarna lika mycket som jag; bilderna från 1D World och all the stuffs i bought! Här kommer dem!

 

 
 
 
3 bilder från butiken, kommer i flera i ett annat inlägg! Nu mina fina saker jag köpte: 
 
 
 
Up All Night; Limited Yearbook Edition, 280 :-
 
 
1D Hörlurar, 250 :- 
 
 
Muggar med killarna på, 200 :- för alla
 
 
1D box: armband, penna, gratis nedladning av låtar, halsband, kalender, en tyg väska och "photocards"; 280 :-
 
 
"Photocards" på alla i bandet. 
 
 
Armband med allas namn.
 
 
Penna, kort med kod för nedladdning och ett halsband. 
 
 
Tygväska. 
 
 
2013 kalender     
 
   
 
Allt jag köpte gick på ungefär 950 :- så jag kan inte säga att det var billigt direkt, men är man där en gång är det bäst att man passar på! YOLO! :) x



!