Svennebanan

Hej! 
 
Sitter och lyssnar på lite musik medans jag skriver haha.. Just nu är det "Wake Me Up", Avicii ni vet. Alltså har ni tänkt på att Sverige är typ värsta musikstaden? Ja men liksom det är typ här många blir kända och slår ofta ut i utlandet. Stolt svennebanan. ;) 
 
Idag har jag varit ute lite och hjälpt mamma handla och så. Igår var jag med min kompis Emma och vi var ute på Sunne lite och helt plötsligt bara tappa hon bort sin mobil. Men hon hittade en sen! :) Klant. 
Det blir säsongens första basketträning idag! Yeah! Så himla kul och jag har saknat det sjukt mycket. 
 
Men vi hörs senare! 
 
 
 
Denna gjorde jag för ett tag sen. Blev ganska nöjd men det är bara ett test, som ni kan se! 

SELFIE

Hej allihopa! 
 
Ska först och främst säga förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting på hela helgen men det är för att jag varit i Stockholm, eller rättare sagt Norrtälje och jag tog inte med datorn dit för att jag ville umgås med familjen, men nu har ni mig här!  :) 
 
Idag händer inget speciellt förutom att jag har fotbollsträning. Det ska bli kul faktiskt eftersom vi torskade mot Torsby så behöver jag nog lite träning. 
Världens bästa nyhet är att One Direction kommer att ha sin "Where We Are Tour" i Sverige och jag och mina två kompisar måste självklart gå! Ska bli så kul att få se dem igen.. Älskar dem över hela mitt hjärta. : )
 
Tänkte att jag skulle fixa lite saker med mitt rum och så men jag kommer troligen blogga imorgon också! Vi hörs!
 
 
 
 

Lite snabbt bara

Hello guys! 
 
Detta blir bara ett snabbt litet inlägg för jag och familjen ska kolla på film! 
 
Har inte gjort något speciellt idag förutom att mamma och jag kollade en liten bit av "Teen Choice" och sen var det bara dags för träning. Rätt rolig träning idag faktiskt, men jag var inte direkt med på att det var målvakts träning idag för vi har det oftast bara på måndagar. Men idag var det kul, Babs är bra (målvaktstränaren) och det är roligt när man är två målvakter än att köra helt ensam. Omg, vet ni att min målvaktstränare har vart polsk landlagsspelare, proffsmålvakt, spelat i Tyresö och har även spelat i Mallbackens A-lag?! Hon frågade liksom mig "vart bodde du i Stockholm?" och så berättade jag att jag bodde i Tyresö, och då sa hon att hon också bodde där! Coolt.. ;) 
 
Imorgon ska jag till tandläkaren och får troligen tandställning! Om inte så blir jag arg, mmmm.. 
Match är det imorgon också mot Torsby. Dem ligger näst sist i serien men dem är jäkligt bra, men detta klarar jag! :) 
 
 
Färgade även topparna idag, men det syns säkert inte, haha. Vi hörs mer imorgon, kram! 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Cesarion

Hej! 
 
Sitter just nu och kollar på Allsången och sjunger till Kim Cesarion's "Undressed". Jävlar vad han e snygg, seriöst! Mamma tycker typ att han e jätteful. Nej, han e snygg. Fenitio!
 
Imorgon så blir det väll ingenting direkt förutom fotbollsträning. En sak jag måste berätta som jag tycker är ganska coolt är att Svensk Damfotboll, en tidnig tror jag, dem blev väldigt imponerade av Mallbacken's 99-00 lag, alltså mitt lag i cupen som var i helgen så dem skulle skriva om oss. Dem ville liksom ha personnummer och telefonnummer, sistnämnda har jag ingen aning varför, haha. Pretty cool, huh? 
 
Nej, måste kila nu för mamma och jag ska see på "Teen Choice Awards" från i söndags! Laddat ner vettu.. :) 
Vi hörs! 
  
 
Måste bara berätta att för några dagar sen så blev denna låt "leaked" och det är inte alltid så kul, men jag är glad att det bara var en liten bit av den! Grym är den i alla fall! :)  

I didn't know

Hello guys! 
 
Vet att jag inte har uppdaterat på typ en månad och det är jag hemskt ledsen för, men liksom jag tror inte att jag har varit så allvarlig när det gäller bloggen. Liksom jag skriver inte saker varje dag utan jag skriver om det som har hänt och då skriver jag det den dagen. Jag har aldrig brytt mig direkt eftersom jag trott att jag aldrig haft läsare här, men nu idag när jag gick in, så såg jag faktiskt att någon läser den här bloggen så jag måste snart skärpa mig, haha! Lite ondöndigt prat men vafaan, lite måste ni få veta.. 
 
As u can see så har jag denna designen just nu för tillfället, därför så är den inte så iordning gjord. Headern och det. Det är så att jag väntar på en design från en tjej som gör personliga gratis och jag vill ju liksom ha en personlig så jag kontaktade henne och nu måste jag vänta i ungefär en vecka. Tror jag. :) 
 
 
Ska kolla på Nialls Tweetcam så jag måste avsluta nu, men jag bloggar nog imorgon så då hörs vi! Kram
 
 


!