New In!

Tre par trosor från Lindex


Dags för film!

Hej! Har kommit hem från fotbollsträningen och har ätit lite. Fotbollsträningen var inte alls rolig. Kanske var det för att det bara höll på i en timme idag eller så var det bara jag. Alltså jag har börjat att tvivla på om jag verkligen ska stå i mål. Liksom jag kom hit till Sunne för ett år sen, har spelat en enda liten säsong, hälften som målvakt. Jag har liksom varit utespelare, ska vara petig och säga högermittända sen 7 års ålder och helt plötsligt står man i ett nät! Så ni kan ju förstå saknaden att få spela ute och kunna lägga hörnor, frisparkar och straff eller liksom bara att få skjuta ett skott. Men jag ska ge denna säsong en chans, med målvaktsträning, cup och bara ha skoj, nu när det går så bra för oss! Vi ligger faktiskt treja nu!

Ska börja kolla på film, men vet inte riktigt vilken men det löser sig! Kram :) 

Så här ser mitt rum ut efter en träning, haha.. 

 


Todays Outfit

Jeans-shorts från Lindex / Tröja från Lindex / Body Splash från Hollister (Bara för att pigga upp bilden lite, haha) :)


Outfit of the day


Love of my life

 
         ♥♥♥♥♥ 

Boda Borg imorgon!

Hej tjejer och killar och alla som läser denna kära blogg! Jo, imorgon drar jag och fotbollslaget iväg till Boda Borg! Har aldrig varit där förut och vet knappt vad man ska göra men det blir nog kul ska du få se!! 
Vi har även gått från typ fjärde plats till typ delad etta i serien!!! Till skillnad från förra året så är det här jävligt bra eftersom vi hamnade näst sist då. Det är bara för att dem har mig i mål haha.. :) 
 
Hoppas ni hörde att jag gick vidare till UKM Riksfinal som är i Karlskrona den 16 juni - 19 juni tror jag! Det är final så det är himla kul. Jag kom vidare från Arvika och det var 7 st av 50 som gick vidare och jag var en av dem! Tänk dig vad stolt och glad man känner sig! Jag kan berätta lite mer om det i ett annat inlägg, för nu måste jag fixa lite grejer tills imorgon och sånt! 
 
Kram! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Läxfree!

Gud så skönt det var att komma hem efter skolan! Det är alltid enligt mig haha, fast man saknar ju kompisarna.. :( 
Nej, men man kom liksom hem och hade bara en läxa; några glosor! Till skillnad från dem veckorna man har typ 5 läxor. Haha, så sköönt! :) 
 
Det är dem två sista veckorna som är riktigt sköna, för då gör man typ ingenting i skolan. Så här ser mitt "schema" ut för dem två sista veckorna:
 
 
Onsdag (Imorgon) 

Vanlig skoldag, rätt skönt. NO - läxa 
 
Torsdag 
 
Ledigt, wihi!!
 
Fredag
 
Ledigt igen, wihi! 
 
Måndag v.24 
 
Vanlig dag, chill... ;) 
 
Tisdag
 
Jippodag/Betygsättning
 
Onsdag
 
Mentorsdag/Klassens dag
 
Torsdag
 
SKOLAVSLUTNING!!!!
 
 
Ja, ni ser ju själva liksom, rätt chill. ;) 
 
Okej, måste nog avsluta för att jag vill inte missa typ det sista avsnittet av "The Following" typ, men vi hörs imorgon! Eller nåt! Bye! :) 
 

Så skönt att jag äntligen fixa till lite låtar till Itunes! ;)


!