Käkar lite godis hihi!! :3

Ja, då ska man gå och lägga sig då, eller i alla fall hålla på med mobilen i sängen haha, för det är exakt vad jag kommer att göra!

Jo, i skolan idag, när vi skulle ha matte så satt vi utanför. Liksom det är två salar där så en dörr är till fysiken tror jag och den andra är till matten. Sen så kommer den jag gillar dit och sätter sig (lägger sig) på golvet alltså för att bänken där alla sitter är full. Jag satt mitt emot honom och då håller Lukas på med att göra massa hjärtan med handen till mig och typ pekar på honom. Sedan kastar Tiffany iväg min mattebok mot den jag gillar och han typ bara kastar tillbaka den till mig, och jag ba; Tack! och sen så log han eller nåt.. Kuligt!

Bye bye! ;)


Tack pappa!

 
Halloj! Jo, jag tänkte bara berätta att efter min solosång jag hade igår så fick jag ett sms av en "kvinna" eller vad man nu ska säga. I det meddelantet stod det ungefär så här: 
 
"Hej Alicia
Grattis. Du är nominerad som en av årets ungdomstalanger i Sunne! Vi hoppas du kan komma till Vattenlandet i Sunne den 16 juni så vi får hylla dig. Kl. 14 sker prisutdelningen. Hör av dig om du kommer. Med välnlig hälsning Anneli Jansson,
Informationsstrateg,
Sunne Kommun."
 
Och min reaktion var liksom: :O 
Så det som hände var att jag blivit nomenerad av min kära pappa till en talang grej Sunne alltid har varje år. Men det som är ännu roligare är att jag är borta just den helgen, haha. Jag ska nämnligen till Karlskrona, i typ Blekinge, på UKM Riksfinal.
Så jag ringde sedan hon tjejen och ba; "A men jag kan inte komma då för jag är i Karlskrona."
Hon ba; "A men be någon i din familj att komma så kan den ju hämta ut priset" 
 
Jag får typ skicka iväg pappa eller nåt haha.. 
Undra hur det går till egentligen? Det kanske är typ som Brit Awards eller nåt? 
 
"Dem nominerade är..."

HAHA, fett kul ju! 
 
Nej, nu ska jag sluta prata och läsa läxor. Fyfan, vi ses in da hell. 
Puss! :) x
 
Najsiga tuggummin va? 


Sorry for not blogging..

Hej! Har faktiskt märkt att jag inte bloggat på ett tag men som sagt så kan det vara för att jag inte har tid eller bara inte orkat, men nu ska jag försöka fixa detta! :) 
 
Jo, igår var jag då med på en konsert i Gräsmark som min fina vän vän hade anordnat. Alla pengar som vi fick in gick till Musikhjälpen 2013! Det var kul men jag var en av dem som fick sjunga flest låtar så det kändes som om jag tog hela hennes konsert och det är inte alltid så kul. Men jag träffade nya vänner och vi fick in drygt 2500 kr! Nu känner jag mig stolt här! :) 
 
Snart har syrran dansuppvisning och bror min fotbollsmatch så det är väl bara att kila iväg snart! 
Alltså det är sååå sjukt varmt här!! Gahh! 
 
Kram! :) 
 

OMG JAG TROR JAG JUST DOG...

 
 

ÅH!! Jag vill ha en ny design!!

Alltså typ vartenda blogg har skitsnygga designer och jag typ döör!! För här kommer jag med en gratis design från en hemsida medans andra har typ proffs designer... Så om det är någon vänlig själ där ute som gör gratis designer till kanske möjligtvis mig så släng gärna in en kommentar här nedan för! Skulle ju vara super duper! :3 
 
Nej, men idag har man gjort lite allt möjligt. Sprang en bit utomhus med coolingen Julia på gympan. Med min kondition liksom, hallå? Vad tänkte jag me? Nej, men det gick bra. Har kommit hem från fotbollen och den var kul. punkt. 
 
Men om ni gör typ designer eller känner någon som gör det så slå gärna in en liten kommentar och skicka iväg den till snälla mig.. :3 Kraaaaamar! 
 
 
Ni får en egobild på mig från i somras på köpet! :) 

Mallbacken - Tyresö

Tjenare! Sitter och typ lyssnar på musik och sånt. Funderar på att göra en ny cover av nån llåt men jag vet inte riktigt vilken.. Förslag? :) 
 
Idag fick jag och mina andra polare från Mallbacken gå in med damlaget när dem mötte... TYRESÖ
Fatta vad kul att få träffa Stockholmslaget igen! :3 Var typ överlycklig! Jag fick gå in med Tyresös målvakt Carola och även fast jag velat gå in med Marta så var hon skit trevlig. Pappa sa föut att hon spelat i Mallbacken, haha. :) 
 
Nu är det nog dags för partaj eller nåt, haha!
Kram 
 
 
 
(Marta, om ni inte ser haha..) 
 
 
Matchen blev 1-1 förresten! :) 

BEST DAY OF MY LIFE

Alltså det går inte att besriva hur gald jag blev när jag fick biljetter för att se på världens största "boyband", och jag trodde aldrig att jag skulle bli så här galen efter att ha sett konserten. Åh, det gå inte att beskriva! Det var så himla sjukt. Jag kan berätta mer i ett annat inlägg där jag även kan lägga in videos och bilder från konserten! Nu sitter jag här och lyssnar på Little Things... <3 
 
 
You never love yourself half as much as I love you
You never treat yourself right darling but I want you to
If I let you know I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I 
Love you <3
 

STOCKHOLM HERE I COME!!

 
Japp, snart så drar man sig i väg till Stockholm då då med farmor! Ska bli så himla kul att få se mina idoler live! Bara en dag kvar! Så ny sitter jag på tåget som åkte precis och jag har bara 8% kvar på mobilen, haha!! 
 
 
                         Nora så sööt! 

UKM RIKSFINAL 2013

Åh!! Jag har haft så himla kul, hela helgen! Det har nog varit den roligaste jag har varit med om! 
Jo, eftersom att jag gått vidare från Sunnes UKM så var alla som gått vidare och massa arangörer i Arvika på riksfinal och gud vad kul det var! Det är så mycket att berätta, att jag knappt kommer kunna skriva allt. 
Det var liksom tre olika konserter där folk från hela Värmland var med i och jag var med i den andra konserten. 
Jag tycker att framträdandet gick bra och det roliga var att alla vänner som var med, var och kollade på. Det var även kul att Anton var med och kollade. Han tyckte jag var duktig.. :3 
Så himla kul var allting och jag ska verkligen vara med nästa år igen! 
 
Alltså, det är så mycket att berätta och ursäkta hur jag skriver för det är så svårt att förklara men jag var bara tvungen. Nu ska jag snart äta mat! Grillat... Mums. 
 
 
Jag och Emma under en konsert! :) 
 
 
Emma
 
 
UKM banden så klart! :)
 
 


!