Granny from Stockholm!

Hej allihopa!

Mormor har kommit till oss från Stockholm, eller ja hon kom i torsdags! Riktigt mysigt faktiskt. Kul att ha en riktig stockholmare här i alla fall! :) 

Shit alltså, jag har liksom NO prov på tisdag och gud vad jag är duktig i det. Not. Så det blir väl bara att plugga, plugga, plugga! 

På onsdag missar jag nästan hela skoldagen, ska till tandläkarn för sista besöket innan tandställningen, wehayy! 

Vi hörs! :) 


Fråm hemkunskapen i fredags! Mums! :) 

It hurts so much

 
Hej allihopa!
 
Seriöst, det gör så sjukt ont i mina tänder just nu och jag har haft ont i huvudet också! 
Som ni kanske vet så ska jag ju få tandställning så igår var jag iväg till Karlstad för att sätta fast fyra plastringar i överkäken. Kan knappt tugga eller någonting. Det blir ingen chips för mig inte, buhu.. 
 
Läxor som vanligt till imorgon som man sitter och sönderpluggar. Nej, faktiskt så kan jag dom redan eftersom att jag är så himla duktig på språk! 
 
Väntar fortfarande på en fin design men den tycks inte poppa upp riktigt än, men ni får vänta ett litet tag till så kanske. 
 
Nu ska jag nog spela in en liten fin cover på VideoFyMe så håll utkik, @AliciaEmilsson heter jag och när vi ädå pratar om accounts så kan ni ju också kolla min youtube @AliciaEmilssonVevo. 
 
Kram på er och vi hörs senare!
 
 
Hittade en bild på mig från Julias Stjärnskott i sommras. Memories!

Football time!

Hej allihopa! 

Sitter här hemma och väntar på min skjuts till träningen. Har precis varit i Karlstad för att sätta fast några gummi ringar i mina tänder på överkäken. Grejen är att jag fattar inte varför dom sätter fast dom i överkäken eftersom att jag ska få räls på underkäken. Whatever, bara dom gör det rätt! :) 

Letade även efter ett par thights på H&M men i ena affären är dom slut och i andra hade dom i inte fått in än, så jag får väl komma tillbaka på onsdag! 

Nu måste jag gå för nu har skjutsen kommit! Vi hörs senare! 




Idol... once again!

Hej allihopa! 

Ja, som ni hör så ska jag då se på Idol idag igen. Idag är det solosången så det ska bli jätte kul att se! Så många duktiga sångare det finns alltså! :) 

På NO idag, eller rättare sagt lite innan den började så hade vi skitkul. Just nu håller vi ju på med kemi och kemisalen ligger precis bredvid biologisalen, där finns det även två bänkar vi brukar sitta på. Så jag och mina kompisar satt och pratade och så bad jag Clara, en tjej i min klass att hon skulle twerka, sök på YouTube, och då sa hon att hon inte kunde. Det är nu det roliga kommer. Klass D kom ut från doms korridor och i den klassen så finns ett par roliga killar i klassen och då kom dom och satte sig bredvid oss eftersom att dom skulle ha biologi. Elias hade då, en kille i D, han hade hört att jag sa att Clara skulle twerka och då kom han fram och sa "Amen, jag kan faktiskt twerka!" 
Oh yes, he did! Helt plötsligt så satte Carl på "twerk" låten och så började Elias twerka på Colin och vi bara satt där och skratta! Så himla kul! 

Men nu har Idol börjat och jag vill inte missa så mycket men vi ses senare! Kram :) 


En bild från This Is Us! 


Idol

Har kommit hem från fotbollen nu och gud så gött! Det var helt ok träning idag, jag hade ju målvaktsträning idag och det är ju inte alltid så kul men det ger ju mycket erfarenhet. Jag vill ju bli bättre än vad jag är nu! 
 
Så för ett tag sen duschade jag och satte på mig min sköna pjyamas. It's soooo comfy! För att göra denna kväll ännu bättre så sitter jag nu och kollar på Idol! I love it! Åh gud vad jag längtar tills jag får söka! Only two years left baby.. Mm i know.. 
 
Ja det börjar ju nu så jag måste avsluta men vi ses senare! Kram ;)
 
 

Im really sorry

Shit asså, jag är så hemskt ledsen. Ärligt talat så har jag inte skrivit på den här bloggen på, a jag vet inte hur länge men guud. Ni måste hata mig, ush. 
Jag lovar att jag ska förbättra mig nu när jag kommer få min design och jag lovar att uppdatera minst varje vecka. 
Jag är så hemskt ledsen. 
 
Det har hänt sjukt mycket dem senaste dagarna men jag kan tyvärr inte skriva det nu för jag ska gå och mysa mig med mamma i soffan! Men vi hörs! :) 


!