ANNA LILY ADELE

Japp, vi hade då dop igår och det var himla kul! Hela släkten hade kommit upp, mina mostrar och mina kusiner.
Har verkligen saknat alla super mycket så det var jättekul att få träffa dem. Det var då min lillasyster Lily som skulle döpas och hon döptes till Anna Lily Adele Emilsson. Jag älskar att hon heter Adele i mellan namn. Jag vill också heta det! Vad heter jag liksom; Liv Alicia Maria Emilsson.. 
 
Idag har vi egentligen inte gjort så mycket. Love hade fotbollsmatch i Torsby så det blev en sväng dit. Bara för någon minut sen satte pappa upp mina 1D planscher och det ser superbra ut, hihi.. :3
 
(Fotat från IPhone så ni fattar dålig kvalite) 
 
Ps. OMG! DET ÄR BARA 10 DAGAR KVAR TILL ONE DIRECTION KONSERTEN!! :D
 
 

BASKET IS THA SHIT!

Tjenare allihopa! Jag kom på att jag inte blogga något igår men då hade jag i alla fall basketträning, med 98:orna, och det var faktiskt skitkul! Det har blivit ett sånt bra lag och jag får mer "space" att spela på. När vi kör matcher på träningen och jag kommer helt fri, är det ingen, INGEN, som går på mig. Och det roliga med den här träningen var att Simon "Coachade" oss och han var med när vi körde match. Jag kom helt fri och jag tvekade först att gå på korg eftersom Simon stod där och vafan, han är typ 17 eller nåt så jag ba; nee.. Men jag kom i alla fall helt fri, mot korg, och då säger han: "Hallå! Gå på där då!" och han står typ en meter ifrån mig och gick inte på. Haha.. Han e så go..
 
Har precis kommit hem från dagens basketträning och det är rätt skönt faktiskt. Har inga läxor heller, vilket är himla skönt det med! Imorgon kommer en ny tjej till klassen och det ska väl bli kul. Alla säger att hon är bitchig och fjortis, men, men. Hon är säkert jätte trevlig. 
 
Fotbollsträning imorgon också. Utomhus. På grus. Ni kan ju gissa resten själva. FAN VAD KUUL! NOT. 
 
 
Så klockren!

GICK PÅ CIRKUS MED KALLE

Tjo, nu är jag hemma då! Det är så jäkla skönt att sluta 11.15 på torsdagar. Så. skönt. 
Igår var jag ju på cirkus och det var fan kul alltså! Jag har aldrig varit på det förut, så det var verkligen kul att se. Men ännu roligare var ju att sitta med Kalle! Han hade först ingen biljett, men eftersom att vi ha en biljett över, insisterade Alva på att ge den till honom. Själv ville mamma att han skulle köpa den. Men va fan, den koastade liksom 45 kr. :) Så han satt jag med, vilket var as roligt. Han är en bra kompis, ingen kärlek mellan oss nej, nej.. 
 
Har fått veta att One Directon vaxfigurerna är klara nu! Dem blev faktiskt jätte fina, min kompis såg knappt skillnad på dem, haha. Jag och mamma har ju planerat på att åka till England runt Juli - Augusti, så jag hoppas jag hinner se dem. Tror dem skulle plockas bort i typ mitten av Juli så vi får vara snabba, haha! :) 
 
Kom på att det bara är 20 DAGAR kvar till konserten! Shit alltså, jag kommer dö! :) 
 
 
Snyggingar... ;)

BARA LITE SNABBT!

Hello Ladies and Gentelmen! Nej, men det här blir bara ett litet snabbt inlägg eftersom jag ska på cirkus, typ nu. Hoppas det blir kul för jag har aldrig varit på det förut. Idag har det väl inte hänt så himla mycket, en vanlig skoldag med retningar om mina förälskelser.. Haha. Oh, shit, gotta go! Bye! :) 

DAGENS BILD


SURT MED FÖRLUST

Hej! Igår så hade jag fotbollsmatch mot Ämtervik och det gick inte så jättebra men jag är ändå nöjd. Vi förlorarde matchen med 3-5, fast vi kunde ha vunnit den med typ 7-3 eftersom att vi hade ungefär 3 stolpskott som lika gärna hade kunnat gå in än ut. Sen så är det ju alltid jobbigt att vara målvakt och tro att allting hänger på en själv, men denna gång jobbade knappt backana ingenting. Fy! Det roliga sen var att vi hade en straff-tunering på skoj och jag fick lägga två straffar. Och jag satte båda två! Hurra för mig! :) 
 
Nej, nu släpper vi det. :) 
 
Imorgon så ska brorsan min på fotbolls-tunering och vi ska vara där tidigt! Eller jag ska hjälpa pappa med seketariatet och lite sånt där. Men det ska bli kul och se på! Idag hade 99:orna fotbolls-tunering och jag hade gärna åkt och kollat, men det blev andra planer. ;) 
 
Kramar från mig :)
 
 
 

FRÅN OLYCKLIGT TILL LYCKLIGT

Hello everybody! Jo, idag har jag varit ur trött! *suck* Nej, men jag tror jag blev det efter gympan. Åh, fy faan alltså! Gympan idag var hemsk. Vi körde någonting som kallas "15" och det går ut på att det är fyra olika stationer i varje hörn och man börjar på 15 och räknar ner. Till exempel att du börjar i ett hörn och där finns situps, då ska du börja med att göra 15 situps och göra samma sak på alla andra stationer. När du sen kommer tillbaka till situpsen, där du började, så ska du nu börja göra 14 situps osv. tills du kommer ner till 0. Fatta jobbigt alltså.. 
 
Igår hände ju en liten rolig sak. Jag var tvungen att gå hem, för mamma orkade inte hämta mig, och då tog jag ut mina hörlurar ur väskan och stoppade ner dem i bakfickan på mina byxor eftersom det inte finns några framfickor på dem, och det ända jag kan säga är att det inte var så bra. Efter en liten bit av gående, bara en liten bit från skolan, tog jag upp min mobil och märkte att hörlurarna inte fanns i bakfickan. Jag typ sprang fram och tillbaka och försökte hitta dem men lyckades tyvärr inte. Jag storgrinada, det var ju faktiskt mina 1D hörlurar, och var tvungen att göra ett sånt där litet inlägg med en ledsen min på Instagram att jag hade tappat mina hörlurar. Då fanns den en vänlig person som jag känner, en jätte söt liten tjej som jag spelar fotboll med, och hennes syrra hade hittat dem och jag dog av lätnad. Och idag fick jag tillbaka dem! Yeah! :) 
 
Jag har precis gjort lite SO uppgifter och Spanskan har jag tränat på för den kan jag typ redan. ;) 
Nu ska jag göra lite grejer i Gimp.. 
 
578923_272476336190647_81994085_n_large
 
Tumblr_m8x28rzjl31qhuzgoo1_500_large

VARFÖR BLIR JAG TYP ALDRIG SJUK?

Jo, nu är det så här att mitt liv är helt underbart.. Nej, men min lillasyster var sjuk i fredags och spydde då också har jag för mig, och hon är frisk nu. Men igår så spydde min lillebror, min pappa och min mamma! Och jag ba; "What is happenin?!" för jag har inte känt av någonting alls! Mamma säger att det var från lasagnen vi åt från igår men jag åt den också och jag har typ inte varit illamående eller någonting, you name it. Men såklart är sjukt glad att jag inte smittades, för jag pallar verkligen inte att bli sjuk. Nej, det kommer inte ens på tanken. 
 
Och igår kunde jag inte sova och jag vet inte varför. Jag gick upp la mig typ vid halv 10 så det var väl inte så konstigt att jag inte kunde somna ioförsig(?) (har ingen aning hur det stavas, haha) 
Men efter typ två timmar med mobilen så gick det, yeah! :) 

 
Den här bilden gjorde jag igår efter typ 2 timmar.. Vad tycks? :) x

MY FAVOURITE MUSIC

 
 
 
Teenage Dirtbag: En skön låt jag började lyssna på efter att One Direction gjort en cover på den. Skitskönt sound och den är ändå rolig på ett sätt. Den har en bra text. Awesome! 
 
 
 
Kiss You: Ja, vad kan jag säga? Mina boys är för perfekta och denna musik video är riktigt rolig och dem är otroligt snygga. Bästa låten! :) 
 
  
 
I Won't Give Up: Alltså herregud vilka feels man får när man lyssnar på den! Det började med att jag såg en video på facebook när en tjej sjöng den och jag var bara tvungen att kolla upp originalet, och nu, nu kan jag typ hela låten utan till! Verkligen en av mina favolåtar. 
 
 
 
Use Somebody: En sjukt bra låt som One Direction inspererat mig med och jag gilla den verkligen. Värd att lyssna på för dig som gillar The Beatles, Greenday, you name it... 
 
 
 
Impossible: Ni har säkert hört den några gånger eftersom det är många som gjort auditions till olika tävlingar med just den här låten. Men det här är inte originalet, utan också en "cover". Han som 1sjunger vann väl typ XFactor UK 2012 och han är så sjukt duktig. Lungt en av mina favoriter här också! :)
 
Sen finns det så många andra låtar jag älskar, men dem skulle aldrig få plats i ett inlägg. Inte ens två tror jag! :) x

THRIFT SHOP

Jävlar vilken skön låt det är alltså! Värsta beatet! Jag brukar inte gilla sån musik men den här, den är bra den. ;) 
 
Jag har precis blivit klar med design till 1D bloggen och det tog typ 5 timmar eller nåt, men nu är jag i alla fall typ klar. Jag är ju inte mäsare på designer men gjorde så bra jag kunde haha. Och nu ska jag på avslutningsfest för basketen och vi ska bowla och äta tacos. Me gusta. 
 
But i gotta go now so i guess i say goodbye! See you later! ;) x
 
 
 

INGEN LÄMPLIG RUBRIK DIREKT

Ja, vafan ska man ha för rubriker egentligen? Whatever, var inte det jag skulle prata om. Jo, jag är hemskt lesden över att jag kanske inte har uppdaterat på ett tag, men egenligen vet jag inte varför jag skriver det för det är knappt någon som läser. Men jag har så fullt upp med skola, idrott och i bland vet man knappt vad man ska skriva. Men om ni liksom ba; "Va?! Varför har hon inte skrivit något?", så är det för att jag inte har tid helt enkelt. 
 
MEN, vet ni vad? Det ha rgått sådär lite halv bra i mitt fotbollslag och det är väl ungefär 2-3 st som har bytt till det "andra" laget, Lysvik, och vi är typ bara 5-6 st 99:or och två 00:or. Och eftersom att vi är så få i vårat la då då, (ni läste ju liksom ;)), så ska, troligtvis, Mallbacken (mitt lag) och Lysvik sammarbeta eftersom att båda lagen är så få! Och då tänker ni säkert ba; "So what?" men det är faktiskt så här att vi har typ 3-4 spelare som är sjukt duktiga på fotboll, inklusive mig, hehe och liksom hur kul är det att lira en match med 10 st 02:or och 01:or? Lysvik är sjukt grymma och jag tycker att några av våra spelare ska få spela med dem och det kommer ju troligtvis hända! Yeah! 
 
Idag var jag typ fett sen till träningen bara för att vi spenderat hela dagen på Nöjesfabriken eller vad fan den nu heter i Karlstad. Den är en sån här barn och bus land, den som dem på Familjen Annorluna var på, ja. Men det var faktiskt as kul där och jag fick äta buffé... Sen så shoppade vi lite också. Fick en tröja va mamma, hihi. :) 
 
Kanske skulle jag ha döpt rubriken till "Fotbolls nöje" eller nåt? HAHA. Nej, jag orkar inte ändra, det får vara så. 
 
Bye bye my cute people who hoppfully will read this someday! :) x
 
 
  Så spelar jag fotboll i alla fall, haha.. 
 
 
 
 
 
 
 

OUTFIT FOR THE DAY

 
cool
 
 


!