fly me to the moon

Hej! 
 
Ja, halt seriöst, ta mig till månen. Nee, just kidding. Jag lyssar faktikst på "Fly me to the moon" fast inte med Frank Sinatra utan Rod Stewart. Jag måste säga att båda är lika bra faktiskt. Lyssna på båda och skriv vilken ni tycker är bäst! Det blir en liten rolig grej ju. ;) 
 
Fick reda på mitt NO prov i fredags och till min stora förvånig så gick det riktigt bra! Jo, det var liksom fysik prov men vi hade ögats delar och dess funktioner så det var ju liksom ett biologi prov också. Jag blev så himla glad när jag såg resultatet, i fysik fick jag B och biologin C! Så roligt eftersom jag inte är duktig alls när det gäller NO och matte. 
 
Det är så kul att några har gått in och läst och till och med kommenterat! Jag blir så glad när det kommer upp några notiser i mobilen, haha. Tack! :) 
 
Vi ses!
 
 
 Vi håller ju på med en "uppsats" på engelskan där man ska göra en video och jag berättar om mitt liv.
 Här är en fin liten bild.. :) 
 

sverige är ett nötskal

What is wrong with Sweden?! Helt seriöst.. Hur faan kan Erik åka ut? Ursäkta mitt språk men vad tänker vi svennar egentligen med? Erik var den bästa, är den bästa och kommer alltid vara i Idols historia. I alla fall enligt haha. 
Nej, fy på er Sverige! Ush! 
 
Nej nu ska jag lyssna på bra musik från min Idol vinnare. Punkt slut. Godnatt på er! ;) 
 
 


 

top 4 for now

 
 
The Vamps: Sjuukt bra band som gör jättebra covers och skriver egna låtar... Denna cover var helt grym.. 
 
 
The Fooo: Jag kan inte direkt säga att jag är ett "fan" av killarna men helt ärligt så tycker jag om två låtar av dom. Den ena är "Build a girl" och den här! Jag älskar refrängen..
 
 
Wheatus: Riktigt bra låt och jag bara älskar den. Både rolig men ändå pop/rockig. Lyssna på den för jag tror inte så många faktiskt har det. Om man inte lyssnat på One Direction men jaja.. hihi
 
 
One Direction: Åh vad jag älskar denna låt!! Så himla bra och det är nog helt seriöst den bästa på hela albumet, men ja vi får se. min bästa i alla fall.. :) 

Wikings

Hej! 

Det är så himla kallt ute nu eller vad tycker ni? Asså shit, jag dör nästan. 
Förra helgen så åkte vi till Charlottenberg och shoppade eller well, jag gjorde hihi. Då köpte jag i alla fall en vinter jacka, så himla skön, och den var så snygg också. Ni vet, jag är inte så mycket för dom här dunjackorna eller ja, typ liksom "märkes" jackor vilket många tjejer har men för mig blev det en snygg canvas-liknande jacka på killarnas divided på H&M. Fick också med mig en mössa hem. Det kommer troligtvis upp en bild på dom någongång! :) 

I alla fall så sitter jag i soffan och "halvkollar" på någon serie som heter Wikings? Do u know what I am talking about? Har inte alls hängt med så jag äter lite chokladpudding istället.
Imorgon är det prov och jag är så taggad! Not. Haha.

Vi hörs! 




Midnight Memories

Halloj! 
 
Äntligen är jag tillbaka med en snygg design och några inlägg att skriva. Nu känner jag verkligen att jag vill börja skriva igen eftersom att det har hänt så mycket nu, det här året och allt liksom. Så vi kan säga att vi börjar om från början! Kan också bli så att jag gör en ny blogg med nytt namn bara för att starta om allt. Liksom varför heter jag aliciaxx? Snacka om muppigt, haha. 
 
Sååååå jag sitter här och lyssnar på Midnight Memories, oh ma gashhh, nej men helt seriöst är den så bra. 
Ni vet jag började lyssna den och den var ju så rockig! Jag typ gapa. Liksom är det verkligen dom?? 
Albumet är också så sjukt bra, alltså jag dör helt seriöst. Gå in och lyssna på Spotify eller någon annan musikapp! You won't regret it.
 

Imorgon är det basket och fotboll. Det var typ 2 veckor sen jag senast spelade fotboll pga. skolgrejer och sånt men imorgon så blir det faktiskt dags. Bara att tagga målvaktsträning då, hehe. Kör ett pass basket direkt efter också, good luck Alicia
 
Nu ska jag spela in en låt, wihoo. Som ni kanske kommer få höra här på bloggen om ni vill, hihi. 
Vi hörs senare!
 
 
Vem sa att man inte var "badass" när man var liten, huh? :) 


!